LA CAPARICA COSTA SRL este o firma de referinta in peisajul firmelor de profil, cu sediul in Galati. Ce ofera firma noastra?
(+4) 0770 271 019

Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, societatea noastra va ofera servicii de: curatenie la firma dvs, curatenie dupa constructor, curatenie direct la locuinta dumneavoastra plus servicii de mici reparatii si intretinere ..Servicii
- Sters praful de pe piesele de mobilier si echipamentele electronice cu solutii specifice fiecarei suprafete aspirare/ maturare pardoseala / mocheta / covor, spalare pardoseala aspirarea / maturarea imbinarilor peretilor (strangerea panzelor de paianjen) stergerea tocurilor de usi si ferestre spalat geamuri.

- Curatarea tuturor urmelor lasate de constructor (var, vopsea) aspirarea si curatarea tuturor suprafetelor curatarea mecanica a pardoselilor cu masina monodisc, decapare, lustruire.

- Spalarea faiantei din baie si bucatarie stergerea oglinzilor curatarea obiectelor sanitare din baie (chiuveta, cabina dus/cada, vas si rezervor WC, suporturi prosoape) golirea cosurilor, schimbarea sacilor de deseuri menajere curatarea bucatariei (chiuveta, exteriorul corpurilor de mobilier, al aragazului, frigiderului, electrocasnicelor hotei).

- Stergerea de praf a corpurilor de iluminat tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox aerisirea si odorizarea incaperilor.

Adresa::
Str. DR. C-tin Levaditti nr.2

Telefon: 0770 271 019